Social Icons

.

Friday, July 26, 2013

Skoda Mega Man-Pram Kebanggaan Bapa

Troli gergasi yang sememangnya menjadi kebanggaan bagi si ayah atau si bapa jika memilikinya. Itulah Skoda Mega Man-Pram. Menggabungkan teknologi automotif ke dalam sebuah stroller untuk bayi mungkin adalah sangat wajar dan tidak melampau bagi si bapa. / o m g


Juga dilengkapi dengan tayar rim 20 inci alloy, brek, sistem hidraulik suspension dan beberapa lagi ciri-ciri lain. Namun apa yang patut dikatakan mengenai troli ini ialah, Good Joob Skoda.

Thursday, July 25, 2013

Telur Cute Abad Ini

Selamat pagi warga Mignon, adakah anda semua befikiran creative seperti ini, adakah telor di rumah anda juga seperti ini. jika ada jom kongsi bersama mignon... ^.^

Friday, July 12, 2013

Blender Mixer Candy Crush Saga Comel Memikat

Hangpa peminat Candy Crush Saga? Adakah korang memang terlalu fanatik dengan App game tersebut sehingga sanggup mencari semua gajet dan juga barangan Candy Crush. Jika tidak, korang abaikan ja entry ini. Tetapi jika ya, korang mesti excited dan tertawan dengan Blender Mixer Candy Crush ini. Sehinggakan jika korang dapat, memang korang akan frame dan bungkus untuk disimpan.. /please

Thursday, July 11, 2013

Kartun Peneman Jiwa Kanak-Kanak Era 90an

Koleksi Kartun zaman kanak-kanak era 90an. Bila datang time puasa memang benda ni la yang kanak-kanak selalu tunggu depan tv bak kata memang rare la cerita kartun nie sampai rasa lapar pon tak boleh rasa dah time nie khusyuk depan tv.

1. Anak-anak sidek 
Kartun ni membuatkan kanak teruja nak jadi hebat main badminton time ni lepas jek tengok mesti ajak kawan kawan pergi main. memang penuh dengan mesej yang mendalam cerita anak-anak sidek ni.


Wednesday, July 10, 2013

Makanan Paling Sedap Ketika Berbuka Puasa Yang Menyelerakan

Makanan paling wajib dicari ketika bulan puasa. Huh buat tekak dan perot ini cepat lapar bila melihat gambar makanan ketika sedang puasa hehehe :p. 

1. Ayam Golek Madu Power nice gila jangan lupa cari dibazar ramadhan berdekatan.

App Games Paling Comel Tahun 2013

Tahun 2013 banyak nye kemunculan aplikasi telefon dengan pelbagai gaya dan version yang tersendiri yang membuatkan kanak kanak dan orang dewasa dan orang tua juga mula gila memainkan game game didalam alat komunikasi yang dipanggil telefon pintar kalau diterjemahkan senang kata iphone gadjet, android gadjet, macam-macam lagi la.

Antara apps yang paling cute paling digemari paling disukai paling tinggi rating paling dan paling paling paling hot abad ini ialah.

1. Monster University

Friday, July 5, 2013

Apa Yang Guinea Pig (Tikus Belanda) Buat? Part. 2

Sudah habiskan Part. 1 apa yang mereka boleh lakukan? Mari teruskan lagi apa yang Guinea Pig atau Tikus Belanda ini boleh buat. Masih tetap comel, memikat dan rasa macam nak 'penampar' kuat-kuat.


Thursday, July 4, 2013

Kehidupan Di Hutan Amazon Yang Indah & Comel

Siapa pernah pergi Hutan Amazon? Aku adalah orang yang bertuah kerana telah pergi ke sana. Tetapi pergi menggunakan alam maya sahaja.
Amazon juga termasuk hutan tropika paling luas di dunia, dan memiliki dua nama lain,iaitu 'paru-paru dunia' karena menghasilkan 30% dari seluruh oksigen di Bumi, dan juga 'neraka hijau' karena setiap tahun sungainya meluap.

Wednesday, July 3, 2013

Apa Yang Guinea Pig (Tikus Belanda) Buat? Part. 1

Ramai juga yang keliru perbezaan Guinea Pig dengan hamster. Untuk pengetahuan, Guinea Pig adalah lain dan sangat berbeza dari Hamster. So, beza Guinea Pig ialah ia bukanlah Hamster. Guinea pig dalam bahasa Melayu dipanggil Tikus Belanda, tapi sebenarnya haiwan ni tidak berasal dari Belanda sebaliknya berasal dari Pergunungan Andes. :P


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top