Social Icons

.

Friday, June 21, 2013

Si Bayi Comel Dalam Cawan Yang Memikat

Share
Ceriakan hari anda dengan bergambar bersama baby atau bayi anda yang sememangnya sudah comel. Bergambar dengan pelbagai gaya yang memikat dan menarik. Salah satunya, bergambar menggunakan teknik "BAYI DALAM CAWAN". Memandai ja namakan teknik sendiri.

Tapi, biar apa pun korang gelar teknik itu, ianya adalah hasil yang sangat menarik dan tersangat memikat hati. Tambahan baby korang memang sudah memikat.. Apa aku merepek ni? Korang layan ja gambar-gambar baby in the cup ini :)












Mignon: Memang confirm aku nak try juga buat camni lepas ni. Lepas ada anak la. Hehe~~
Share
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top